Sabtu, 24 Oktober 2009

Cup Cake Popcake2u


Sweetnya....bukan JMY yang buat, order saja dari Popcake2u. Sempena Nurin Asna 1 tahun, 19hb Dis 2008. Tahun ni cake apa pula ye.. Bila buat entry ni, cuba ingat balik, apa first cake utk Nurin Aisyah ye..hmmmm.. tidak adilkah aku..seingatnya hanya sepotong kek secret recipe dan sepasang baju...Maafkan umi , aisyah...(ah...sedihla pulak...)

Tapi ...untuk tahun ke 2 aisyah, umi belikan kek cantik kan..Siap hantar kat PDK dan hantar goodys kat taska...kan..so...ketidak adilan umi tadi, dah boleh dimaafkan lah kan..

Nota Kaki - Selalu terfikir, adil kah aku untuk kedua - dua anakku itu.. Ampunkan dosaku ya Allah jika sekiranya aku tidak berlaku adil.

2 comments:

Capo Grande berkata...

susah utk adil....janji keju usaha....nice cake keju....

JMY berkata...

thank you...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails