Sabtu, 31 Oktober 2009

Kedai Tom Yam Di Seremban

Ahaaaaa...cuba senaraikan kedai tom yam di seremban. Baaaanyak........Tumbuh macam cendawan..Orang negeri bukanke suka masak lemak? Tapi kenapa kedai tom yam yang banyak? Mungkin sebab orang sekarang jaga kesihatan, takde nak makan berlemak - lemak sangat...hahaha..ataupun ada..tapi jmy yang tak cari...

Berbalik kepada kedai tom yam di Seremban, ada :-
- Man Tom Yam di Jalan Kuala Kelawang
- Johan Tom Yam di Jalan Senawang menghala Kuala Pilah
- Doll Tom Yam ( Jalan ke Tampin dan tepi tol senawang, sebelah tol tu ada lagi, tapi tak ingat nama)
- Alees Tom Yam


Di Taman Bandar Senawang je ada 3 - 4 kedai tom yam. Tapi yang jmy n family paling suka adalah Kualimas Tom Yam sebab dekat, sedap, servis cepat, harga berpatutan. Jiran dan kawan pun cakap benda yang sama. So far kalau malas masak, kedai tu la husband jmy pergi..hehe. So apa kata pengunjung - pengunjung sekelian. Bolehla cuba atau suggestkan kedai yang belum jmy senaraikan...

1 comments:

JMY berkata...

Lupa pulak, di dataran seremban ada Harry Tom Yam dan Basri Tom Yam...Boleh tahan ramai pelanggannya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails