Isnin, 9 November 2009

Hujung MingguKu..

Hujung minggu tak sempatla nak update blog. Sibuk dengan keje umah, mengemas umah tak habis - habis. Maklumla, anak dah pandai menyepah. Tak sampai seminit kemas, dah sepah balik. Nak menangispun ada kadang - kadang tu.hmmm anak..oh anak..

Lepas hari raya itu hari, memang dah niat nak kemas stor. Asyik tak dapat je. Jumaat Malam Sabtu, sib lah budak - budak tido awal, apelagi...operasi la..hehe teruknya lah stor ku, dah tak boleh nak masuk. so, bila dah mengemas ni..banyak bendala yang dibuang..kalau tengok ruang tamu rumahku macam takde barang...rupanya banyak di sumbat ke stor..hehe..

Sekarang, sudah tenang memandang storku...

Ahad - tunggu pest control, tak jadi datang plak..boring tengok susunan ruang tamu..alih lagi...haha, suami - Balik Gombak lagi. tinggal lagi ngan budak - budak. Petang - main beskal ngan ecah n asna sampai tak nak masuk umah..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails