Ahad, 15 November 2009

Kedai Tudung DHANS COLLECTION



Entri ni khas untuk ciksembang sebab berapa hari lepas ciksembang ada tanya, dekat depan giant senawang, ada kedai jual tudung ke? waktu tu jmy cakap tak tau. Hari Jumaat lepas, jmy balik awal sikit, maklumlah kursus habis awal. jmy pun tengok jam, sempat lagi ni nak meronda, so jmy pun menyusuri lah jalan depan giant senawang tu. Jalan punya jalan, jmy terjumpa kedai ni. Lokasi dia bukan betul - betul depan giant, depan skit lagi, kat pusat komersial cempaka, berdepan dengan deretan macdonald, kedai rasamas, secret recipe dll.

So, jmy pun masuk, ye benar, kedai ni jual aksesori wanita, tudung, baju siap dan kain ela. dan ada outlet di Jusco Seremban 2. Menarik juga tudung - tudungnya, range harga tudung dari rm7 ke60 lebih.

Waktu operasi setiap hari kecuali hari ahad.

4 comments:

Capo Grande berkata...

murah ke ni keju?

JMY berkata...

ada murah ada mahal

CikSembang berkata...

aduhhh terimakasih ada satu entry utk ciksembang.. ok nanti ciksembang buat entry utk jmy ye..

JMY berkata...

boleh..no problem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails