Rabu, 4 November 2009

Klinik Pakar Wanita Sukhilmi


Promote Bandar Senawang lagi. hehehe. Tapi nak buat entri ni kena search google dulu sebab doktor pakar ni glamour jugak. Manalah tau kot dah ada cerita pasal dia. Memang betul pun, doktornya sendiripun aktif menulis blog. Senang je lah kalau jmy nak bersalin lagi lain kali. sakit - sakit, jalan kaki je nak pegi bersalin..hehe (tah ye tak tidak, ntah - ntah pegi lagi hospital yang dekat dengan umah mak tu)

Gambar diatas merujuk ke alamat 1-G, Jalan Coco Drive 3, Taman Bandar Senawang, 70450, Negeri Sembilan, beroperasi dalam tahun 2009. Sebelum ni alamatnya di  No. 5-G, Jalan SBP 1, Senawang Business Park, 70450 Seremban Negeri Sembilan.


haha..jmy buat promosi ni, kira amal jariah lah kan..

2 comments:

CikSembang berkata...

ni keju nak pilih klinik nak bersalin ke?

JMY berkata...

lebih kurangla ..cik sembang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails