Jumaat, 13 November 2009

Seremban Ada Carrefour ?


Hahaha...ni kes tak sabar nak tunggu Carrefour ni siap la ni. Baru siap rangka dah promosi dulu..Bukan apa, nak bangga skit, walaupun tak dok KL, tapi kemudahan untuk bershopping dan cuci mata, sedang dipersiapkan.

Nanti kalau dah siap, jmy promosi lagi. Manalah tau promosi ni berguna untuk peniaga - peniaga, bolehla merancang, lepas ni bolehlah bersedia untuk beli atau sewa kedai ke kat sini.kedai tudung ke, jamu ke, kek ke...macam - macam lah..

Lokasinya terletak di jalan rahang - tampin, di Seremban Forest Height. jmy dah try google map, tapi kawasan Forest Height ni belum masuk dalam google map tu.

Lepas ni bila orang pucong datang senawang, takde la lagi asyik ke giant je....hehehe...

2 comments:

full of love,keyna berkata...

hehe,dekat je niehh.ade ta terjumpe no carefour?mahu mintak keje meyh

JMY berkata...

1300-88-2939 cubala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails