Ahad, 28 Februari 2010

Nuyin2u di Google Search


Hati rasa suka bila tengok graf ni. Pada fahaman nuyin2u, ini adalah keyword yang pengguna cari di google search dan hasilnya memaparkan tajuk - tajuk berkaiatan di nuyin2u, pada first page searching. Tak ke gitu ? Terutamanya yang disukai adalah keyword 'lokasi butik pearl haya'. Kat google map takde, di websitenya sendiripun tiada. Sedihnya sebab kat nuyin2u pun takde peta lokasinya. kesian pencari tu. Nuyin2u belum berkesempatan nak draf peta tersebut. Bermakna nuyin2u belum berjaya memberi, apa yang pencari mahukan. Nuyin2u akan usahakan satu masa untuk menolong.

3 comments:

Sharinginfoz berkata...

baguslah nanti popular le ur site kan... ramai orang google nanti...

JMY berkata...

hopefully begitulah...amin..

Nowwa Fitri berkata...

Camana nak buat ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails