Selasa, 23 Februari 2010

Program Jogging Malam

Tiada alasan untuk tidak bersenam. Saya suka inisiatif Jab. Belia dan Sukan NS ni. Terima Kasih kerana menyediakan tempat untuk penduduk setempat beriadah pada waktu malam. Nampaknya ia mendapat sambutan yang menggalakkan. Maklumlah dengan keadan sekarang yang sangat panas pada waktu siang. Penduduk boleh mengalihkan program riadah pada waktu malam. Lebih - lebih lagi bila dibuka pada hari sabtu malam ahad, memang mendapat sambutan baik. Tapi, saya dan suami bukanlah berjogging, cuma berjalan pantas sambil menyorong 2 stroller di atas track...hahaha..

Tapi, lepas jogging malam tu, Nurin Aisyah demam, batuk lelah. 2 malam tak dapat nak tidur. Disebabkan susah bernafas, doktor bagi gas oksigen. Petang  dan malam kena ambil lagi. Jadi umi perlu EL ini hari supaya Aisyah dapat rehat dirumah sambil umi bolehlah concentrate buat bajet yang dah kena marah dengan bos semalam...

8 comments:

ummi30 berkata...

wah... bagus lah eh... tapi dari senam jatuh sakit pulak, cian ecah kan?

JMY berkata...

haah sian ecah

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman berkata...

Dato Ct Nurhaliza x pakai bra ? sila klik sini http://ohnuffnang.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Hi there! I was wondering if you would consider posting an article of mine. It's about an up and coming indie jazz-electropop band about to release their debut album this year. They are currently working with D.Bascombe, the producer/ mixer who has collaborated with Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Verve, Suede, etc.

The band plays jazz music but their songs are also classified under electronica. It's interesting how both jazz and electropop were merged into one by this band! Also, the band already has 400,000 hits on YouTube - so this article can bring you more readers (not that you need more :D).

Tell me if you're interested in posting my article so that I can send it to you. For your efforts, I can pay $0.10 through PayPal (again, not that you need it - it's just a token of appreciation) and send you a free mp3 of the band (already with their permission.) Please email me at doc-alma-jones AT yahoo DOT com. Thanks for your time!

Cheers,
A.J.

Nowwa Fitri berkata...

Hi There...

Saya dok kat Senawang gak...blogwalking terjumpa blog ni..hehhe..boleh kita tukar link pasni..

Mmm..itula teringin gak nak jogging kat sana malam2..tapi tak ter pergi-pergi lagi..

JMY berkata...

salam perkenalan nowwa..selamat berjogging

Nowwa Fitri berkata...

Pssttt...dok dekat je ngan Taska budak2 tu..tapi I stay sana weekend je..TQ for ur info..kadang2 mati kutu gak dok Seremban ni..

JMY berkata...

mati kutu?...hehee betul tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails