Rabu, 24 Mac 2010

Apartment Vista Seri Putra - Untuk Di Sewa / Jual / Homestay

Ini adalah Entri Iklan Sewa - Beli.
Inilah faedah berblog. Macam - macam boleh share kat sini. Walaupun menceburi bidang ICT ni dah lama, kenapalah baru sekarang minda ni paham, ini la namanya kedai / konti 24 jam. Lambat pickup betul..nyesal nyesal ..

Apartment Vista Seri Putra - Bandar Seri Putra, Bangi, Selangor
Ciri - Ciri :
3 Bilik, 2 Bilik Air

Berhampiran dengan KTM Bangi. 15 minit ke Nilai. 15 minit ke Bangi. 20 minit ke Kajang. 30 minit ke KL.
Bersebelahan pula dengan Exit Putra Mahkota Highway Utara Selatan. 5 minit ke Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS). 15 minit ke Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).


Kemudahan disediakan untuk pemilik / penyewa :
Club House, Gymnasium, Swimming Pool, Dewan Serbaguna, Tadika, Perkhidmatan Keselamatan (security).
Parking lot berbumbung untuk pemilik Blok Apartment Tinggi (Blok K dan Blok L)

Harga Jualan :
Blok Rendah - RM120,000.00 (boleh dirunding)
Blok Tinggi   - RM140,000.00 ++

Harga Sewa :
Blok Rendah - RM500 sebulan
Blok Tinggi   - RM600 sebulan
Harga Homestay : 
Blok Rendah - RM170 semalam
Blok Tinggi   - RM190 semalam
( Untuk ibu bapa jauh - jauh tu bolehlah bermalam disini bila ada Konvokesyen ke kan..)

Maklumat lanjut sila hubungi, PUAN INA - 019-214 3318

3 comments:

habibah_bib berkata...

agak berminat... nak tanya, nyatakan lokasi rumah di blok tinggi n blok rendah.. means tingkat berapa... nak survey rumah sewa di area sana sebab nak sambung di UKM. tak larat nak drive dr gombak ke bangi...

JMY berkata...

blok tinggi - 13 tingkat
blok rendah - ada yg 3 tingkat dan 4 tingkat. sila la call puan ina tu, utk bertanya n survey, apa salahnya..

nurul berkata...

salam, kenapa n0 pn.ina tak dpt dhubungi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails