Rabu, 31 Mac 2010

Buat Duit Dihujung Jari, Buat Atau Tidak Je

Objektif Online malam ni, nak surf contest !!..Tahu ada macam - macam contest dalam dunia bloging ni, tapi saya masih bersifat takut mencuba.
Mula - mula saya tengok project alpha season 2, dah dekat 10 kali tengok, masih belum berani.
Saya google 'contest' dan jumpa ni eMenang.com - biggest contest blog in Malaysia - ooh pusat pengumpulan contest. Banyaknya contest, yang menarik perhatian, toyota dan johnson..Nak menulis lagi, tapi nyamuk dah gigit kaki...oklah..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails