Ahad, 28 Mac 2010

Lamanya Tak Ke Pasar Malam

Sedar tak sedar rupanya dah 3 tahun aku tak menjejakkan kaki ke pasar malam. Macam tak percaya je, tapi benar, tiada penipuan. 3 tahun, sepanjang adanya aisyah dan asna, hanya suami mithali tu je yang pergi. Tapi tidak untuk minggu lepas, kami 4 beranak, naik motor, sampailah ke pasar malam taman kobena. Apa pasal tak ramai ? ooo orang belum gaji..heee.. Apa yang baru ? best ke? banyak perubahan ?

 kami jumpa makanan baru.. spring potato , harga RM2.50 dan RM3.00 . Ada perisa cheese, sweet corn, BBQ dan blackpaper. Apasal umi pergi baru jumpa, sebelum ni nape ayah tak pernah beli? memang takde la masa tu, ni memang baru ada kat sini..ye la tu.. sedap ..sedap. ..dah boring dengan fun fries..cubalah spring potato...

2 comments:

icee-yah berkata...

tak pernah jumpe lgi yg ni:)anyway..salam perkenalan..:)

JMY berkata...

x jumpa lagi, kena cuba...selamat berblogging kite..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails