Sabtu, 3 April 2010

Ecah Dah 3 Tahun

26 Mac yang lalu, Nurin Aisyah genaplah berumur 3 tahun. Apa pasal umi lambat buat entri untuk Ecah? Umi tengah kumpul idea, apa nak tulis. Lagipun minggu lepas bahan - bahan entri belum cukup, jadi kenala tunggu hujung minggu macam ni barula umi dapat tulis blog dengan tenang. cehhh..

Tahun ni untuk besdey ecah, kami sambut di Sg. Chin Chin. Malam Jumaat tu, On the way dari Senawang, kami singgah beli KFC je. Kek Takde. Keluarga belah nenek mas ngan atuk mat ni, bukanlah family yang kuat / banyak makan, jadi kalau beli macam - macam pun, hmmmm tak 'happening', tak macam keluarga belah nenek nor, pasal makan, happening kaw - kaw punya..kih kih kih....gambarpun tak sempat nak ambil...sian aisyah..

Jadi bila balik ke Senawang, umi beli kek ini untuk kita makan 4 beranak, sampai my double A (Aishah n Asna) tak makan nasi, dek kerana kek Aisyah yang berperisa kopi kesukaan ayah..Bergambar pulak tak berbaju, ehm ehm ehm, camne la umi nak masuk kat blok ni..

4 comments:

yangbaik berkata...

salam,
hepi birthday to... semoga menjadi anak yang solehah dan taat kepada ibu bapa...maaf terlambat sebab baru buka blog nih...

mastura berkata...

HAPPY BIRTHDAY

Nowwa Fitri berkata...

Happy Birthday!

JMY berkata...

yangbaik, mastura, nowwa - terima kasih byk - byk.

Yangbaik : maaf? takpenya, mmg entri ni pun lmbt dibuat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails