Selasa, 13 April 2010

Kali Pertama ...

Kali pertama dapat parking lot kat Hospital Tuanku Jaafar yang paling dekat dengan pintu masuk, Terima Kasih makcik jaga .

Kali pertama bawa Asna temankan Umi dan Ecah pergi Klinik Cara Pulih Kerja. Terima kasih Asna, jadi Ecah ada kawan bermain, kuranglah sikit dia menangis, kalau tak, sepanjang sesi tu dia menangis.


Kali pertama Pn. Ruzita, jurulatih CPK tu bagi ambil gambar kerusi Corner Chair ni. Dia yang suruh ambil, carila mana - mana tukang kayu buatkan kerusi ni. Lepastu hantar kat kedai perabot sebelah kedai awning, sederet dengan klinik gigi , jalan rahang tu untuk buat kusyen dia. Hmm tapi Ecah dah ada feeder seat. Hmm nantilah umi usahakan, ok juga kalau letak kat taska, adalah alternatif ecah dan pn. Sofia.


Bolehtak kalau cikgupali buatkan ...hehe..

4 comments:

icee-yah berkata...

pelik la kerusi ni..huhu..tapi nice...:)

JMY berkata...

kerusi ni utk kanak2 2- 6 thn yg x blh duduk lagi..tu yg pelik tu.

umeboshi berkata...

boleh..boleh..cikgupali kan ayah yg rajin dan baik hati. semua dia buleh laksanakan. ekekekke.. >>>cikpuan ume tolong jawab eh!!! kerusi tu menakjubkan la. 1st time nengok..

JMY berkata...

hehehe cikgupali mesti terus buat bila baca comment umeboshi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails