Jumaat, 16 April 2010

'Search' pun dapat duit

Dulu pernah baca entri denaihati pasal ni. Nak daftar, tapi tak daftar - daftar, sampailah baca kat blog anak buah, (saya yang ajar dia buat blog, dapat pahala tak ? hehe) pasal enjin carian baru ni, barulah daftar betul - betul. Yela kan, anak murid dah 'advance' , tak boleh jadi..hehe.

Setakat ni belum jumpa / terbaca mana - mana entri / blog yang dah 'cash out' mylook ni, jadi marilah sesama kita mencuba sebab tak perlukan apa - apa modal pun.

daftarlah bawah saya - http://mylook.com/join.php?x=140350 atau klik pada gambar.

3 comments:

Qief Kamarudin berkata...

ni ape ni tiru2 ni..hahaha..
mmg la anak murid da advance..
hahaha..
btw,ade 1 lg web yg bez..
http://malaysia.youthsays.com/Qief
hehe..
advertise jer..
skali org klik kite dpt 20sen..
da ckup rm50,boley cash-out..
best kn..

icee-yah berkata...

hai..ade awrd for u:)

Sharinginfoz berkata...

ramai org citer mengenai benda alah ni tapi tak pernah cubaa...

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

GTO Kena Belasah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails