Sabtu, 14 Ogos 2010

MummySyafie GiveAway

First time join giveaway. Hai..menang, kalah, belakang kira. Ni kira supportive untuk kenalan virtual saya mummysyafie . Tarikh tutup penyertaan, 15 Ogos, hari ni 14 Ogos, sempat lagi ni.

Puas selongkar koleksi gambar kek, daripada shortlist saya, yang inilah nampaknya sesuai untuk di 'giveaway' kan. Birthday Nurin Asna yang kedua, 19 Dis 2009 yang lalu..
Haaa..ini keknya..


Dan yang ini tuan punya badan punya kek..ternganga tengok mana pergi api tadi..umi yang hembus ke anaknya yang tiup ni..

Dikesempatan ini, happy birthday lah untuk wawan ye, anak mummysyafie, birthday yang ke 4. Tahun depan dah boleh sekolah ni. Ogos ni ramai juga kenalan, sedara mara yang sambut birthday..so, saya ucapkan lah semuanya kat sini, kot - kot terbaca ke, lalu lalang ke kat blog saya ni hehehe..

Happy birthday kepada kakak ku, kakla (3 ogos), Abg Din (10 ogos), arwah bapa ku (6 ogos, kalau hidup lagi, umurnya pasti 77 tahun - al - fatihah), Abangku, nyah (25 ogos), siti sabariah jaafar (14 ogos) dan sabariah ismail (16 ogos)..dan buat pembaca - pembaca  lain yang lahir dalam bulan ogos.., oh sorang lagi kenalan mayaku..nowwa fitri..ogos juga kan..

4 comments:

mummysyafie berkata...

thanks sebab join..tunggu result nx week k. gud luck

JMY berkata...

sama - sama..klu sume dpt hadiah kan best, hehe

ctsaba berkata...

mekaseh ju, sbb ingat besday saya....

JMY berkata...

sama - sama ctsaba..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails