Ahad, 17 Oktober 2010

Terima Kasih Nuffnang

Akhirnya !! setelah setahun memulakan hobi berbloging, baru ni dapat merasa duit nuffnang. Jadilah daripada takde dan berbaloila dengan hobi yang sekali sekala berblog ni. Jika dilipat gandakan lagi usaha mungkin boleh dapat lagi kerap.

Terima kasih banyak - banyak buat rakan - rakan bloging yang sudi klik pada iklan nufnang saya. Musim ramadhan dan raya hari tu, jarang bloging, habis jatuh rating blog nuyin2u ni. Ni nak bersemangat semula. Bloging is about making relationship with other blogger. Kalau kita nak orang datang blog kita, kita kenala pergi dan komen blog orang, tak ke gitu.

Jadi, rakan - rakan yang berminat untuk memaparkan iklan nufnang di blog masing - masing supaya lepas ni nuyin2u boleh klik, bolehlah mendaftar di nufnang. Banyak lagi pengiklan - pengiklan lain, Advertet lah, churp - churp la, mangga la, infinity la.. saya je yang setia pada yang satu kih kih kih...

7 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

tahniah!!..
makin bersemangat tuk berblogging ek.. =)

JMY berkata...

Terima Kasih, Insyaallah bersemangat ni..

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

tahniah, syoknya....jom klik2. sokong satu sama lain. :-)

iCaLoVeZiE berkata...

kalau nampak figure tu berapa, bleh mintak belanja. hehehe

mekchu berkata...

mak cik kayo.... habis kena blur.. siiiikit pun tak bg hint.. congrate :)

JMY berkata...

fiza - mari2, sokong menyokong

ica - figure..hehe aduh malu la nak tayang

mekchu - hehehe..time kasih..

ken berkata...

congrats keep it up :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails