Jumaat, 19 November 2010

Merasa Juga 'Buffered Earnings'

Bagi blogger - blogger yang dah mahir dengan nuffnang ni, dah tak berapa hairan dapat 'Buffered Earnings'. Tapi bagi nuyin2u yang baru terkedek - kedek, seronok jugalah sebab baru kali pertama dapat, setelah mengikut tips - tips dari blog - blog lain. Terima Kasihlah pada kawan - kawan blogger yang tak kedekut ilmu tu. Antaranya ialah :-
- Simple Tips Untuk Dapatkan Buffered Earning Nuffnang - dari mia-erova
- Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang - dari eyriqqaz

** ada rasa sedikit sedih bila ada kawan blogger yang menghadkan blognya 'invited only' -- hmm maaflah kot - kot ada komen saya yang menyinggung perasaan semua. 

3 comments:

mummysyafie berkata...

sebenarnya kan..saya sendiri tak taw apa fungsi BE eventho dah dapat byk kali. sian saya kan

nanti saya nak rujuk kat blogger pakar lak

nuyin2u berkata...

setahu sy, dengan adanya BE, takdelah ruang iklan nuffnang kita tu asyik tido je..mummysyafie punya nuff mmg selalu aktif..tahu tu ..;)

Sumijelly berkata...

hehehe.... BE ku gak tak bertambah,, bila la nak tambah?? hehe

Sumijelly.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails