Khamis, 4 November 2010

Selamat Hari Lahir Ayah

 1/11/2011 umur cik abang ni bertambah 1 tahun lagi. Happy Birthday..Takde sambutan yang meriahpun. Nak beli kek pun, nenek kata potong je kek bertunang Ahmad Adib tu. Apa lagi, kami pun hadiahkan lagu Allah Selamatkan Paksu..Semoga panjang umur, diberkati umur, dimurahkan rezeki, sihat - sihat selalu, bertambah keimanan, kebahagiaan dunia akhirat. Kalau nenek dan keluarga Puchong sayangkan Paksu, Umi..Aisyah..Asna lebih - lebihlah menyayangi hero kami ni. Kalau tahun - tahun lepas ada juga umi beli suprize kek + hadiah, tahun ni...emmmm hadiah, masuk buku 555 dulu la ye yah...tunggu umi berduit banyak - banyak ... Nenek Gombak tak wish besdey ? takpelah yah..kitapun selalu lupa je besdey nenek dan atuk Gombak sebab diorang sendiripun lupa hehe..


Tahniahlah untuk anak buah yang sorang ni, dah selamat bertunang. Tapi kena ingat, bertunang bukan tiket untuk apa -apa..dah bertunang nilah kena banyak belajar lagi ilmu - ilmu kekeluargaan. Mendidik isteri, anak - anak ni bukan test and error je ye..kenalah belajar..eh..membebel pulak..hmmm dah nak jadi neneklah pulak...

------------------------------------------------------------------

OO rupanya ada kejutan untuk Ayah di Pejabat....bestnya....cam kembang je hidung tu hehehe. (Jgn mare)..terharu lah tu..

5 comments:

mummysyafie berkata...

Selamat Hari Lahir..kek bertunang pun boleh gak kan...hihihi..

ummu berkata...

Selamat hari lahir
moga diberkati Allah selalu

nuyin2u berkata...

Terima kasih semua

Tanpa Nama berkata...

dalam melalui suka duka nya kehidupan...mendepani naik turun nya kepercayaan....merasai jua pasang surut nya keimanan...tetap tidak terlupa untuk mensyukuri tiap Anugerah daripada-Nya...

meski perjalanan kehidupan sentiasa dihadapkan dengan pelbagai kemungkinan....seringkali perlu membuat pilihan dalam meneruskan perjalanan...tetap percaya dan yakin akan setiap yang terzahir pasti membenihkan harapan pada setiap yang tersirat....

dalam kembara ke persinggahan abadi...tetap mengharapkan suatu ikatan di sini...tetap kekal sehingga di sana...

semoga sentiasa di dalam perlindungan dan kasih sayang daripada-Nya....

ketentuan Allah adalah Rahsia Allah...

Wallahu'alam...

nuyin2u berkata...

terima kasih tanpa nama...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails