Rabu, 24 November 2010

Server Rejected ?

Tak sukanya, tak boleh nak upload gambar..selalu kalau ada problem dia inform dulu. Macam takde je blogger ni inform. kalau takde gambar ni, takde mood sikit nak menulis hmmm...

4 comments:

mekchu berkata...

fiii wiiit, cantik bg.. suka main golf erk..

betul tu, tak de gmbr, tak de mood..

Azma berkata...

byk hari dah kan!! Ari ni saya geram sgt, saya upload gambar dlm picasa web album pastu embed dlm post. Nsb baik boleh..try la..

mummysyafie berkata...

betul tu..kalau takde pic macam tak best kan dear

nuyin2u berkata...

mekchu - suka akan kehijauannya..kayu golf pun x penah pegang hehe

Azma - ada alternatif ye, ok nak cuba jap lg

mummy - betul3x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails