Isnin, 6 Jun 2011

Apa pula kisah Aisyah kali ini

Alhamdulillah ecah dah baik matanya. Kurus terus lepas baik dari sakit. Ni gambar ecah naik buai di sesi CPK dgn pn. Ruzita. Kemain seronok, tapi tak mau pegang.
Tengok rambut baru ecah versi tempurung, umi yang potong. Ha ha sian rambut ecah, umi tak pandai potong tapi geram tengok rambut yang dah cucuk - cucuk mata.
Hari pergi CPK tu, pertama kali kete umi kena CLAMP. Heee tapi umi tak kisah malah umi rasa padan muka pak guard rambut putih tu. Dia yang clamp, dia juga yang kena buka tanpa umi perlu bayar apa - apa. Orang dah tunjuk kad oku, buat sombong pulak, dah penat umi pusing keliling, umi parking je lah kat depan klinik tu. Orang dah letak kad dah kat dashboard pun buat-buat tak nampak. Hmm mekasih jugak kat auty guard india yang memahami. Bangsa lain lagi paham dari bangsa sendiri, pelikkan.
Tapi dari sisi lain, clamplah kete umi, tak kisah, mungkin jadi contoh untuk kete lain, jangan berani - berani buat macam umi. Hehe. Lain kali?  lain kali masih berharap aunty guard india tu masih setia disitu.

3 comments:

Kerikil Kehidupan berkata...

wahhh...ju beraninya...tapi best gak kan dapat buat macam tuh...

alhamdulillah ecah dah sihat...moga terus sht yer ecah....

nuyin2u berkata...

klu dah terdesak, berani je..nani..hehe

ieda berkata...

hi ecah...lama auntie tak jenguk ecah kat sini.
tak pelah...tempurung pun tak kisah laaa...janji ecah maintain comey kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails