Khamis, 23 Jun 2011

Terbang Pertama Ecah & Asna

Tercapai sudah hasrat umi nak bawa anak-anak rasa naik kapal terbang. Bak slogan airasia, now everyone can fly..Alhamdulillah, selamat. Umi ingat dengan ujian - ujian mendatang ayah, percutian ini terpaksa dilupakan, tapi alhamdulillah selamat, 5 -17 15 - 17 jun lepas..
Kudap - kudap sebelum check in..senyuman terbaik untuk umi.

Masing - masing dengan spek matanya
Kenapa Kapal tu tak terbang umi, asna tanya..hehe selalu nampak kat atas je, hari ni nampak kat bawah..
Asna yang mula - mula seronok
Dah agak mabuk, lepas air pocket, asna muntah. mujur umi dah sediakan plastik bag, vicks dll.
Ecah sedang termenung jauh..
Ecahla yang paling seronok. masa jadi air pocket, orang lain semua kecut perut, aisyah je yang paling seronok gelak..
Alhamdulillah, sampai juga ke destinasi.

5 comments:

zura_habib berkata...

wah..2 mggu bercuti..gi mana?

nuyin2u berkata...

silap taipla zura..15 - 17 sebetulnya..hehe

zura_habib berkata...

hehe..gi ercuti mana...nk tny..seat yg ecah pki dlam troli ms shopping tu beli mahal x?

nuyin2u berkata...

gi kota bharu je..seat tu namanya feeder seat. boleh tahan le. harga kedai rm2300,tp akk beli dr parents lain, dia beli guna duit bantuan, tp anak dia tak muat, so dia jual kat akk 1500.tp pakainya berbaloi, rumah, kete, dlm trolipun blh, ;)

zura_habib berkata...

hmm mahal jugak eh..sbb pakar suh cari corner seat utk Habib...nak train dia suh duduk...al maklumlah bumboo chair dh x muat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails